Blog › Marko Ukota -

MMW 2012: Bencin, Babe in Powerslajdi

Milje so zadnje dni prejšnjega tedna gostile Muggia Motors Week 2012, kar se prevede v Miljski teden motorjev (agregatov). Pojavilo se je vse, skozi kar teče fosilno gorivo in seveda še vse kar spada zraven: hostese, šank in muzika. Na improvizirani progi so vozili tudi supermoti, večinoma člani tržaškega kluba Aneip Olos. Sam sem se dogodka udeležil v soboto, da sosedom pokažem kaj pomeni made in Slovenija.

Blog › Marko Ukota -

Z gladkimi gumami po mokrem in blatnem

Naloga pnevmatik po mokrem je, da odrivajo vodo in tako ohranjajo stalen stik z asfaltom. To dosegajo s kanali v profilu, ki vodo ustrezno preusmerijo proč od kontaktne površine. Kaj pa se zgodi, če se na moker asfalt odpravimo s popolnoma gladkimi pnevmatikami? Kaj še, če so to po vrhu še dirkalne pnevmatike, ki ne funkcionirajo pod 50°C in z njimi poleg asfalta vozimo tudi po blatu? To sem ugotavljal na zadnji dirki v Pedaveni.

Blog › Marko Ukota -

In vendar se ne vrti

Blog zadnje dirke, na kateri sem imel težave z vrtenjem prednjega kolesa. Tokrat malce z zamudo, ker sem imel šolske obveznosti in sem se krivo počutil, če sem se lotil bloga pred njimi, tako na koncu nisem naredil ne prvega ne drugega. No trenutno so obveznosti rešene, zato v nadaljevanju več o dirki v Adrii.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri