Blog › Marko Ukota -

Najbolj garaško 4. mesto doslej

Ta teden je v Pomposi (blizu Chioggie, pod Benetkami) bila prva dirka letošnje supermoto sezone. Da, letos ponovno dirkam v prvenstvu Triveneto z Italijansko licenco, ker je v slovenskem 5 voznikov (v Trivenetu jih je samo v moji kategoriji 20+) in še 3 dirke so na Hrvaškem, tako se mi dirkati enostavno ne da, lovorike pa mi niso dovolj pomembne. Vrnimo se nazaj na temo; na tej dirki je bilo več težav in nezgod kot na katerekoli dirki doslej in nekatere lanske dirke so postavljale precej zahteven standard, zatorej je bilo kar pestro.

Blog › Matjaž Tomazič -

Kilometri

Da bo zgodba o domnevno prevrtenih kilometrih nekega BMW-ja iz oglasa na spletnem oglaševalskem portalu tako zelo popularna si pa res nisem mislil. Forumaši in komentatorji so dobili svojih pet minut.

Blog › Marko Ukota -

Supermoto: težje kot na TV

Eno od najbolj pogostih vprašanj, ki so mi glede supermota postavljene je "koliko je končna hitrost". Če nisem pri volji odvrnem kar "250km/h najmanj", v nasprotnem primeru pa razložim, da verjetno prileze do 200 pa morda še kaj več, vendar na veliki večini prog take hitrosti ne doživimo. Med najmanj dobrodošlimi odgovori je pa ta, da ima njegov prijatelj Cagivo Mito, ki gre več.Pogosto se supermoto smatra tudi kot šport za tiste, ki jim z drugimi motocikli ni uspevalo. Odločil sem se, da bom predstavil nekaj argumentov, zakaj supermoto je spektakularen šport, ki si zasluži spoštovanje.

Blog › Matevž Hribar -

Nova športna disciplina: Hitri prstki

Reli Dakar sem začel spremljati že kot mulc z biciklom, navdušenje ob veličastnih prizorih divjanja po puščavah pa se je z leti le še stopnjevalo – do danes, ko nam svetovni splet omogoča spremljanje skoraj nedoumljivih razsežnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri