Blog › Matevž Hribar -

Kastracija

Tokratni razmislek bom razvil okrog Tilnovega poimenovanja dolgoročnega projekta naših, pa tudi evropskih ali še širše – zahodnih vladajočih pameti. Ne bojte se, ne bomo razglabljali o tajkunstvu, podkupovanju, integriteti, teh zadnje mesece silno priljubljenih temah. Debata bo o prometu.

Blog › Matevž Hribar -

Mi, motošportniki. Vi, fuzbalerji.

Družabni mediji zanimivo odražajo stanje in miselnost določenega kroga ljudi. Ker sem sam motorist, imam na fejstbuku za prijatelje kakopak veliko več motoristov kot pa nogometašev. A z mnenjem tistih, ki podcenjujete in žalite žogobrcarje, se pač ne morem strinjati.

Blog › Matevž Hribar -

Urednikov izbor: 11 najboljših v 2012

Če izbiramo naj športnika, naj biznismena, naj avtomobil in naj protestni transparent, pa dajmo še naj-motocikel. Ampak pozor - tale lestvica ni povezana s kilovati, kilogrami, stotinkami, ... Temveč izključno glede na širino nasmeha voznika med in po vožnji (in še danes ob spominih na uživaške kilometre). Zakaj 11 in ne 10? Ker sem jih opisal 10 in se potem spomnil na novozelandskega Suzukija ... Torej:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri