Blog › Matjaž Tomazič -

Zoki, hvala

Nekdo je uslišal mojo prošnjo in preplastili so asfalt na izvozu iz rondoja Tomačevo proti Trzinu. Zdaj gre tam lepo, do tačke. In ograja je še vedno cela.

Blog › Matjaž Tomazič -

Fičo ni bil prvi!!

Ni fer, da večina Slovencev misli, (vključno s POP TV) da je prvi jugoslovanski avto Fičo. Crvena Zastava s prvim jugoslovanskim avtomobilom ni imela nič.

Blog › Matjaž Tomazič -

Prva pomoč! Da ali ne?

Po nedeljski tragediji v Misanu se je poleg obžalovanja na spletne strani vsulo tudi nešteto kritik zoper zdravniško ekipo, ki je prva pomagala nesrečnemu Tomizawu. Naredili so mu več škode kot koristi, bolje da bi ga pustili na miru in podobne cvetke lahko preberemo na domačih in tujih portalih.

Blog › Matjaž Tomazič -

Če bi bil zvezda...

Odmaram! Saj ne pravim, da mi je dolgčas, ampak v teh dneh najdem tudi čas za prebiranje revij, za katere ne morem trditi da ravno spodbujajo naprezanje možganov.

Blog › Matjaž Tomazič -

Motenci

Če televizija ne bi bila dragocena stvar bi jo včasih najraje zabrisal skozi okno. Bolj jo gledam, več motencev vidim.

Blog › Matjaž Tomazič -

Adijo, Ciao

Slučajno je tako naneslo, da imam trenutno v garaži dva mopeda. Prvi je Tomosov jermenar, drugi pa Piaggov Ciao. Ker dveh ne rabim, bom enega prodal. Ampak katerega?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri