Testi -

Kobilica za učenje osnov off-roada

GAS GAS je španska blagovna znamka, ki sta jo leta 1985 ustanovila prijatelja, navdušenca nad off-road motocikli. Tako so se pri podjetju specializirali na področju izdelave trial in enduro motociklov ter motociklov za daljše, vzdržljivostne cross country relije.

Testi -

Podaljšani test: KTM Freeride 350

Pri nas žal pomaranče ne zorijo, vsaj ne tako kot v Sredozemlju, kjer so doma. Ampak tale naša 'pomaranča', kot smo ljubkovalno poimenovali KTM-a Freeride 350, je bila izjemno sladka.

Testi -

Podaljšani test: KTM Freeride 350

Tista stara ljudska pesem pravi: Kje so tiste stezice, ki so včasih bile ... Žal je tako, da veliko gozdnih cest, ki so bile še pred 50 leti prometnice med bolj odročnimi vasmi, zdaj močno zarašča grmovje.

Testi -

Test: Honda NSC50R Sporty

Sezona MotoGP je v svojem sklepnem delu, in tako kot je Honda letos močna, se zdi, da je tale skuter zelo vroča roba za vse ljubitelje hitrih dirkalnikov.

Testi -

Test: Honda 700S ABS

Tale Honda 700S je tipičen predstavnik blagovne znamke hiše, iz katere prihaja. Na pogled nevznemirljiva in povprečna, v resnici pa zelo primerna tudi za okušanje zahtevnejših motorističnih dogodivščin.

Testi -

Podaljšani test: KTM Freeride 350

Vsako leto se v prvih dneh septembra streljaj čez mejo, ob Baškem jezeru, zgodi Europen Bike Week. Harleyjaši okupirajo Koroško, dvovaljno bobnenje stresa alpsko pokrajino. Obisk je množičen, več kot 100.000 'bajkerjev' pride na ta žur, katerega sobotna parada je vrhunec tedna.

Testi -

Test: Yamaha X-MAX 400

Yamahin odgovor na prirastek moči in prostora, ki so si ga v tem segmentu privoščili tekmeci, je prišel hitro. Dovolj učinkovito, vendar nekoliko premalo temeljito.

Testi -

Test: Suzuki Burgman 650

Pred nekaj leti je bil Burgman eden najbolj prepričljivih skuterjev. Močna brca konkurence pa je odgovorne pri Suzukiju prepričala, da je nastopil čas za temeljito prenovo.

Testi -

Test: KTM 390 Duke

Dejstvo je, da je globalni motorizem pod težo svetovne krize v slepi ulici. Prodaja se nikakor ne pobere, določeni segmenti in trgi doživljajo popolni mrk, skrbi staranje motoristične populacije. Za mlade, ki so odrasli priključeni v svetovni splet, motorizem ni več zanimiv. V množici adrenalinske in virtualne zabave tradicionalnega nagovora dvokolesnih znamk mladci ne razumejo več. Zato jim je (bilo) treba ponuditi nekaj novega.

Testi -

Test: BMW C650 GT

Navadili smo se, da BMW v zadnjih letih na trg pošilja resnično samo odlične motocikle. Lahko to odličnost pričakujemo tudi od njihovega prvega velikega maksi skuterja?

Testi -

Moto test: Husaberg FE 250 in TE 300 2014

Husaberg praznuje 25 let. V tej dobi se skriva izjemna zgodba o uspehu, ki je zrasla iz vizije enega človeka. Danes so to najbolj prestižni enduro motocikli. To, kar vidite, je tudi konec te zgodbe. Modelno leto 2014 je zadnje, na njegovo mesto prihaja Husqvarna.

Testi -

Moto test: Honda CB500XA (ABS)

V avtomobilizmu križanci oziroma crossoverji dodobra spreminjajo naše dojemanje mobilnosti na štirih kolesih. Enake spremembe se dogajajo tudi na dveh kolesih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri