Testi -

Test: Suzuki Burgman 650

Pred nekaj leti je bil Burgman eden najbolj prepričljivih skuterjev. Močna brca konkurence pa je odgovorne pri Suzukiju prepričala, da je nastopil čas za temeljito prenovo.

Testi -

Test: KTM 390 Duke

Dejstvo je, da je globalni motorizem pod težo svetovne krize v slepi ulici. Prodaja se nikakor ne pobere, določeni segmenti in trgi doživljajo popolni mrk, skrbi staranje motoristične populacije. Za mlade, ki so odrasli priključeni v svetovni splet, motorizem ni več zanimiv. V množici adrenalinske in virtualne zabave tradicionalnega nagovora dvokolesnih znamk mladci ne razumejo več. Zato jim je (bilo) treba ponuditi nekaj novega.

Testi -

Test: BMW C650 GT

Navadili smo se, da BMW v zadnjih letih na trg pošilja resnično samo odlične motocikle. Lahko to odličnost pričakujemo tudi od njihovega prvega velikega maksi skuterja?

Testi -

Moto test: Husaberg FE 250 in TE 300 2014

Husaberg praznuje 25 let. V tej dobi se skriva izjemna zgodba o uspehu, ki je zrasla iz vizije enega človeka. Danes so to najbolj prestižni enduro motocikli. To, kar vidite, je tudi konec te zgodbe. Modelno leto 2014 je zadnje, na njegovo mesto prihaja Husqvarna.

Testi -

Moto test: Honda CB500XA (ABS)

V avtomobilizmu križanci oziroma crossoverji dodobra spreminjajo naše dojemanje mobilnosti na štirih kolesih. Enake spremembe se dogajajo tudi na dveh kolesih.

Testi -

Test: BMW F 800 GT

V idealnem svetu si vzamemo čas za potovanje, preučimo pot, se pripravimo in nato z užitkom prepeljemo začrtano pot, ki nas napolni z novimi izkušnjami in doživetji.

Testi -

Test: Honda CBR 500 RA - "avtošolska CBR-ka"

Ob prvem druženju v hladnem marčevskem vremenu se graje v mislih kar vrstijo. Pa motor pa menjalnik pa zavore pa ... Ej, počasi. Tole v rokah stane manj kot šest tisočakov. In ko nanj pogledaš kot na avtošolsko CBR-ko, je slika popolnoma druga.

Testi -

Honda NC700X: poštena mera

Ne pomnim, kdaj smo nazadnje s tako veliko gotovostjo za neki motocikel rekli, da je resnično vreden vsakega evra.

Testi -

Test: Honda FJS 600A Silverwing

Pred skoraj petimi leti, ko smo o njem prvič pisali, je Hondin največji skuter spadal v sam vrh tovrstne ponudbe. A pet let je v svetu motociklizma dolga doba.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri