Nasveti -

Preizkusili smo: Govorna naprava Tronic

Že malo jezen zaradi poplave reklamne pošte, ki se skoraj vsak dan na novo pojavlja v poštnem nabiralniku, sam sebi že vsaj desetič obljubim, da bom ob prvi priložnosti na pošti kupil tisto čarobno rumeno nalepko, ki me bo ubranila teh vsakodnevnih posilstev različnih trgovcev.

Nasveti › Kje se voziti -

Med Kamenjakom in Kranjem ni le avtocesta

Preveč se nam mudi. Ko si izborimo tistih nekaj prostih dni in se odpravimo na dopust, se nam mudi do mesta nastanitve. In ko je užitkarjenja konec, drvimo domov, ker »nas čaka gora dela«. Eh . . Super je, če si lahko vzamemo čas tudi za pot!

Nasveti -

Dobrodošla konkurenca pri zavarovanju

Da se v deželi pod alpami nekatere stvari odvijajo počasi, v glavnem prepočasi, ni nič novega. Smo pa po neskončno dolgem čakanju doživeli preporod vsaj na področju zavarovanj za motorna kolesa.

Nasveti -

Mojega ne!!!!

Pred vrati je nova motoristična sezona, za marsikoga se začenja tisti boljši del leta. Na žalost pa za temi vrati stojijo tudi tatovi, ki prežijo na jeklene lepotce.

Nasveti -

Deset zapovedi ob nakupu rabljenega motocikla

Zbrali smo izkušnje serviserjev in motoristov, ki poznajo vsako hibo najpogostejših jeklenih konjičkov pri nas. Zaupali so nam, na kaj morate paziti pri nakupu, da se ne opečete. Marsikdo je govoril iz lastne boleče izkušnje.

Nasveti -

Rabljeni motocikli : Potovalni enduro motocikli

Naenkrat so vas začeli zanimati motocikli, vendar si ne upate kupiti novega, ker ne veste, ali je to le trenutno navdušenje, morda bi vašega starega zamenjali za kaj boljšega, novejšega ali pa se vam cedijo sline po motociklu vaših sanj? In če se zanimate za potovalne enduro motocikle je pomoč tu.

Nasveti -

Berikov usnjeni jopič LJ3205M-BK

Inovativnost in kakovost sta močno zaznamovala ta usnjeno-tekstilni jopič Berik (cena: 70.000 SIT), s katerim smo prevozili že dobrih 3.000 kilometrov. Po oblikovalski plati trenutno težko najdemo atraktivnejšo opremo za na športne in slečene ‘streetfighter’ motocikle.

Nasveti › Kje se voziti -

Kruzanja: Zaživite kraljevsko

Gradove Ludvika Bavarskega lahko odkrivate tudi z motorjem. Če odmislimo vso potrebno in nepotrebno dvorno garderobo, potem se lahko za nekaj dni celo prelevite v modernega Ludvika, saj vas nemška alpska cesta pelje tam, kjer se je nekoč vozil ali jahal razsipni kralj.

Nasveti › Kje se voziti -

Kruzanja: Mondeni dvatisočaki

Pot do Švice je dolga, zato si bomo za dostop najverjetneje izbrali kar avtocesto mimo Sežane, Benetk, Verone in Milana do Laga Maggiore. Tudi jugozahodni del slednjega bi lahko prevozili po avtocesti, vendar pa se splača ogledati si njegova nekatera že pozabljena, druga pa še vedno živahna letoviška mesteca s prenekatero razkošno počitniško vilo.

Nasveti › Kje se voziti -

Kruzanja: Dehteča Toskana

Na obisk Toskane nam ni treba čakati vse do poletja, saj so tam spomladi za motoriste morda še prijetnejše temperature. To je tudi najlepši čas, ko se pokrajina dehteče razcveti. In pripravite tudi svoje brbončice, saj potovanje ni le raziskovanje uličic utrjenih srednjeveških mest na gričih, marveč tudi cele mavrice okusov. Morda ne bo odveč, da namestite na motor dodaten kovček za dobrote, ki si jih boste zaželeli prinesti domov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri