Akrapovič za MT-09

12. 8. 2014
Deli

Tako kot za manjši model MT-07 so pri Akrapoviču poskrbeli tudi za model MT-09.

MT-09 je motocikel, ki poskrbi za čisti užitek pri vožnji in predstavlja novo smer pri razvoju športnih motociklov. Z izpušnim sistemom Akrapovič je lahko zdaj videz motocikla še bolj drzen, muhast in vznemirljiv.

Izpušni sistem linije Racing (Carbon) podjetja Akrapovič se z izstopajočim zunanjim plaščem dušilca iz ogljikovih vlaken in izpušnim kolektorjem iz nerjavnega jekla sklada z zasnovo motocikla ter izboljša zmogljivost 3-valjnega motorja.

Izpušni sistem iz linije Carbon s povečanjem navora za 6,4 Nm pri 5150 vrt./min in moči za 5,1 kW zagotavlja vznemirljivo zmogljivost v vsakodnevnih pogojih ter izboljša doživetje motocikla, saj v primerjavi z originalnim sistemom poskrbi za zmanjšanje teže za 3,8 kg. Poleg izboljšane zmogljivosti in manjše teže izpušni sistem linije Racing (Carbon) zagotavlja tudi značilen Akrapovičev zvok.

Izpušni sistem linije Racing (Carbon) podjetja Akrapovič poskrbi za odličen videz, izjemen zvok in manjšo težo motocikla Yamaha MT-09, kar še dodatno poudari njegovo »temno stran«.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"