Avantura: Ne sanjajte na kavču, zmigajte se odkrivat svet!

7. 5. 2015
Deli

Koliko let že razmišljate o nepozabnem izletu z motorjem? Kako močno si med sedenjem v službi želite svobode in novih doživetij? Vas domišljija med čakanjem v vrsti na blagajni odnese na vroče puščavske sipine? Morda ponoči sanjate o premaganih kilometrih, osvojenih gorskih prelazih, novih spoznanjih? Ste že prišli do konca seznama izgovorov, zakaj svojih sanj še niste uresničil? Imamo novico za vas - izgovorov je pravkar zmanjkalo.

Spravite se v pogon, nehajte sanjariti in izkoristite priložnost, ki jo ponuja natečaj za najboljši popotniški načrt Share Dunlop Spirit, ki vam lahko prinese kar 8000 evrov za uresničitev popotniških sanj še letos. Čas za pripravo potovalnega načrta imate do 19. maja 2015, prijavite pa se na spletni strani sharedunlopspirit.dunlop.si.

Kam potujete, s kom, za koliko časa, vse je popolnoma prepuščeno vaši domišljiji, zato jo spustite "s ketne" do konca.  Edina pogoja za sodelovanje sta, da ekipa popotnikov šteje vsaj dva člana, ter da potovalni načrt začiniš z izborom desetih Dunlop avantur. Vas zanima, kaj so Dunlop avanture? Oglejte si jih na sharedunlopspirit.dunlop.si, pofočkajte pa se tudi na facebook.com/dunlop.slovenija, da ja ne zamudite prav ničesar. Komisija natečaja bo do 21. maja izbrala deset finalistov, a končnega zmagovalca natečaja Share Dunlop Spirit bomo od 1. do 14. junija s spletnim glasovanjem izbirali vsi, zato ne pozabi že zdaj nakuriti frendov, kolegov s fuzbala, sodelavcev, profesorjev, prodajalk v lokalni trgovini in zobarja, da bodo glasovali za vas!

PeK

Foto: arhiv moto magazin in Dunlop

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"