Ceneje do Alpinestarsa

25. 5. 2009 | Matevž Hribar
Deli

Podjetje TSC Laba, zastopnik opreme Alpinestars za Slovenijo in Hrvaško, je nekaj izdelkom, ki se sicer ne proizvajajo več, močno spustilo cene.

C2 pomeni »Collection 2«, torej izdelke znamke Alpinestars, ki se ne proizvajajo več. Vendar ne gre za klasično »outlet« ponudbo, kot se zdi na prvi pogled – izbrani artikli so sicer cenovno zelo ugodni, vendar nižje cene niso prikazane s popustom v odstotkih, temveč kot običajne maloprodajne cene, kar pomeni tudi možnost dodatnega komercialnega popusta. Še bolj pomembno je dejstvo, da so na zalogi vse velikosti (npr. od S do XXL), kar je pri »outlet« ponudbah redko.

S ponudbo C2 želijo v Moto centru Laba omogočiti nakup vrhunske opreme Alpinestars tudi tistim, ki si aktualnih izdelkov ne morejo privoščiti, želijo pa si vrhunske opreme in prednosti, ki jih ta prinaša.

Cena jakne iz govejega usnja z odstranljivo podlogo P-ROCK je namesto 349, 95 le 199, 95 EUR, tekstilna jakna z odstranljivo termo podlogo in odsevnimi elementi NS-5 v moški ali ženski (Stella) izvedbi stane 179, 95 EUR, prej pa je redna cena znašala 349, 95 EUR. Po več kot za polovico nižji ceni 399, 95 evrov lahko kupite tudi ženski dvodelni usnjen kombinezon. Za več informacij o izdelkih se obrnite na podjetje TSC Laba iz Litije.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"