Ducatijev vikend na Grobniku

19. 5. 2016
Deli
Ducatijev vikend na Grobniku

Uvoznik motociklov znamke Ducati - AS Domžale, vabi vse motoriste in navdušence ta vikend v soboto 21.5. in nedeljo 22.5. na dirkališče Grobnik.

Tokratni Ducati dogodek organizirajo skupaj s srbskim in hrvaškim zastopnikom ter s tovarniško podporo iz Bologne. Nosilec celotnega dogodka je italijanski organizator Rosso Corsa.

Razstavljeni bodo vsi novi modeli Ducati in podkrepljeni s testnimi motocikli, katere bo moč preizkusiti v organiziranih skupinskih vožnjah izven dirkališča.

Po dirkališču bodo oba dneva potekale trening vožnje in vsako popoldne tudi dirke po kategorijah. Cena za en dan dirkališča znaša v predprodaji 125 EUR in vključuje transponder in po želji tudi dirko. (redna dnevna cena sicer znaša 150 EUR). Predplačila pobiramo v salonu AS Domžale Moto center (Janez Nahtigal 051-379-920 , janez.nahtigal@ascenter.si<mailto:janez.nahtigal@ascenter.si> ), lahko pa znesek nakažete tudi neposredno na račun Rosso Corsa.

Za preizkus na dirkališču bodo na voljo tudi novi modeli Panigale 959 in 1299 pod vodstvom DRE inštruktorjev Daria Marchettija (vodja DRE, zmagovalec Daytone in evropski prvak) in Manuela Poggialija (2-kratni svetovni prvak). Nekaj izbrancev pa se bo lahko zapeljalo z inštruktorjem na dvosedežnem Panigaleju.

Seveda na takem dogodku ne bodo manjkali niti klubi DOC vseh sodelujočih držav. V času kosila si boste lahko skupaj ogledali prenos kvalifikacij in v nedeljo še dirke MotoGP iz Mugella.

Vsi motoristi lepo vabljeni.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja