Foto: Na otvoritvi trgovine Alpinestars v BTC-ju pela harmonika

24. 1. 2013 | Matevž Hribar
Deli

Danes, 24. januarja 2013, je Ljubljana dobila novo trgovino z motoristično opremo. Bili smo na otvoritvi ...

Da je Labina trgovina našla svoje mesto v ljubljanskem BTC-ju, je dobro iz vsaj dveh razlogov. Prvič, Litija je daleč. Ko si se v petek popoldne spomnil, da za prvo pomladno furo nimaš dovolj toplih rokavic, sta dve uri, kolikor tak čas traja vožnja do Litije in nazaj, predstavljali celo večnost. Na lepo soboto in z motociklom ali pa v nabavo opreme od škornjev do čelade, ajde, to še gre. Ampak v petek popoldne po par rokavic ... Moraš biti pač res velik fen a-ja z zvezdico.

Drugič: A z zvezdico, bodimo odkriti, prej sodi v Emporium kot pa v stavbo s tehničnimi pregledi.

Od danes naprej je A-stars na ogled in otip na voljo v BTC-ju v hali 6. Če boste krožili nekje mimo optike Clarus, Benettona, Baby Centra in Peka, bo težko zgrešiti. Na dan otvoritve smo pogrešali (vsaj jaz osebno) program za off-road ter več vsakodnevnih oblačil, kar pride v trgovino z nekaj dnevi zamude.

In ne, KTM-ov, razen kakega za šov, v trgovini ne bo – ti ostajajo v Litiji, čeprav se bo dalo nadomestne in rezervne dele po predhodnem naročilu dobiti tudi v novi trgovini. Katarince prav tako ne bo; vsaj ne vsak dan in tako oblečene, kot je bila nocoj ... Mimogrede, ste tele fotke iz Playboya že videli? Ob nakupovanju novega usnjenega enodelca vas prav tako ne bo zabaval Pižama in ne bo navihane Maje s harmoniko (pravi, da je motoristka ...) pa Rok'n'band ne bo igral ...

Boste pa zato vsak dan od 9:00 do 20:00 ter v sobotah od 9:00 do 15:00 imeli večji mir pri izbiri nove motoristične opreme. Boštjan z ekipo, čestitke!

Še to: delavni čas v Litiji je od ponedeljka do petka 9:00 - 12:00 in 13:00 - 16:00. Sobota in nedelja zaprto.

Matevž Hribar

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"