Slovenska premiera: Honda Africa Twin

30. 1. 2016
Deli

Slovenski uvoznik motociklov znamke Honda je včeraj slovenskim medijem in javnosti premireno predstavil dolgo pričakovano novost in najbolj vročo novost letošnje prodajne sezone - Honda Africa Twin.

Nova Africa Twin je bila najbolj oblegan motocikel že na Milanskem salonu, v prodajnem salonu uvoznika AS Domžale motocenter d.o.o., pa situacija ni bila prav dosti drugačna. Nepregledna množica obiskovalcev je do zadnjega kotička napolnila salon, za dobro vzdušje in prijetno motoristično druženje, ki se je za nekatere obiskovalce zavleko v pozne večerne ure, pa so fantje iz AS Domžale poskrbeli tudi z dobro izbiro glasbe, hrano in pijačo za vse obiskovalce.

Od včeraj naprej si torej lahko Africo ogledate v prodajnih salonih pooblaščenih prodajalcev, v Trzinu pri Ljubljani pa so na ogled vse barvne kombinacije in tudi celoten nabor originalne dodatne opreme. Obiskovalci, med njimi pa ljubitelji in poznavalci motociklov, so si bili enotni, da je Africa Twin vabljiv motocikel, naši prvi občutki pred prvimi testnimi kilometri pa so približno taki - j...mu boga, to mora bit en fajn motor. Zato gre letos celo uredništvo v maškare, da hitro preženemo to zimo.

Medtem, ko je večina obiskovalcev uživala v prijetnem druženju, pa so se za prodajnim pultom sklepali posli, ki so se kasneje potrdili za nekim drugim pultom. Nova Honda Africa Twin je bila tako na svoji prvi predstavitvi pri nas lepo in toplo sprejeta, verjamemo pa, da bo tako kot veliko starejša predhodnica, tudi ta postala želen in slaven motocikel.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja