Monster energy bo s Kawasakijem napadel naslov prvaka v superbajku

3. 2. 2015
Deli

Monster Energy je z moštvom Kawasaki Racing Team sklenil dogovor o podpori v svetovnem superbike prvenstvu. KRT se lahko pohvali s prvakom WSBK iz sezone 2013 Tomom Sykesom, novinec v moštvu pa je Jonathan Rea. Monsterjev krempelj bo opazen del podobe moštva v sezoni 2015.

Vodja trženja pri Kawasaki Racing Teamu Biel Roda je o partnerstvu spregovoril takole: "Zelo smo veseli, da lahko v KRT sprejmemo Monster Energy. Monster je zares globalna znamka, s katero si delimo marsikatero vrednoto. Odlično je, da bodo podprli naše dirkače in moštvo, s katerim se bomo potegovali za naslov svetovnih prvakov v svetovnem superbike prvenstvu. Prepričan se, da bodo s tem dogovorom imeli pri projektu KRT še več energije in da se bomo skupaj imeli dobro vrsto sezon."

Tommy Hayden, vodja Monsterjevega programa za motociklistične cestnohitrostne dirke, je dejal: "Pri Monster Energyju nas zanima še veliko več kot le dirkanje in zmagovanje, a to pričakujemo. Na najvišji ravni motociklističnega dirkanja smo imeli že veliko uspehov in zdaj, ko našemu globalnemu programu dodajamo še Kawasaki Racing Team, si želimo dokazati v najprestižnejšem prvenstvu serijsko izdelanih motociklov na svetu."

Moštvo bo svoj motocikel za WSBK, Ninjo ZX-10RSuperbike, 5. februarja predstavilo v Barceloni.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja