V Mačkovcih ta četrtek domača motokros elita

23. 6. 2015
Deli

Ta četrtek, natančneje 25. junija na dan državnosti se bodo v Mačkovcih za točke državnega prvenstva pomerili naši najboljši motokrosisti. Na stezi, ki je zaradi svoje peščene podlage še najbolj podobna tistim v Belgiji ali na Nizozemskem, bo nastopil tudi Tim Gajser, trikratni zmagovalec dirk razreda MX2 v letošnji sezoni.

Tim je v izjemni formi, zato bo zanj karkoli drugega kot zmaga veliko presenečenje. Dirke za domače prvenstvo so sicer za Tima odličen trening za dirke na najvišjem nivoju. Vse ljubitelje motokrosa zato vabimo na dirko, kjer bodo lahko uživali v atraktivni vožnji Tima in njegovih tekmecev.

Absolutno pa kategorija Open ni edina atraktivna kategorija. Pravzaprav je čisto vsaka dirka nekaj posebnega, pa naj si gre za dirke najmlajših kjer s 50 kubičnimi dirkalniki drvijo po stezi ali pa do dirke veteranov kjer je zanimivo opazovati različne sloge vožnje in predvsem neverjetno zagnanost gospodov med katerimi jih je že kar nekaj srečalo Abrahama.

Če si želite dan državnosti praznovati na najlepši možni način, torej z ogledom dirk, vabljeni v Mačkovce, kjer bodo pri AMD Štefan Kovač poskrbeli za zabavo tako na progi kot tudi ob njej. Dirke se bodo začele ob 10. uri in končale po 17. uri ko sledi svečana podelitev pokalov.

AMZS sport MX PRESS

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja