Nasveti › Kje se voziti -

Dirkališče je varnejše od ceste

Časi, ko se je s supermoto stroji dirkalo v centru Kamnika in Domžal, ko so na taistih dirkah poleg 'ta pravih' supermotov razredih brneli še Tomosi, skuterji in minimoti ter ko so na dirkah državnega, evropskega in svetovnega prvenstva pokale zbirali Aleš Hlad, Beno Štern in Uroš Nastran, so žal le še lepa motošportna preteklost.

Nasveti -

Preizkusili smo: Visokotlačni čistilec STIHL RE 98

V boj z umazanijo na vašem motociklu, avtomobilu ali celo v okolici vaše hiše se boste lahko podali z novim visokotlačnim čistilcem STIHL RE 98. Gre za kakovosten izdelek priznanega proizvajalca, ki ponuja vse za urejanje doma in vrta ter za delo v gozdu.

Nasveti -

Teorija, poligon, dirkališče = adrenalinska zabava

Že vse odkar sem lansko poletje opravil vozniški izpit A kategorije, sem hotel svoje motoristične sposobnosti preizkusiti na dirkališču. Predvsem sem želel pridobiti strokovno znanje, kako vožnjo z motorjem narediti še bolj zabavno, predvsem pa varno. S prijateljem sva se odpravila na supermoto tečaj v Casteletto di Branduzo (Italija), kjer naju je čakal Gianni Borgiotti, vodja šole Offlimits Supermoto.

Nasveti -

Izdelajte si svojega papirnatega Rossija

Ker zima trenutno ne kaže svojih pravih zob marsikdo prostega časa ne preživlja med štirimi stenami, a ker pravijo da mraz in slabo vreme pride, vam svetujemo, kako na zabaven način porabiti odvečen čas. Izdelajte si svojega Rossija.

Nasveti -

Kaj storiti ko zalije voda?

V dneh ko vremenoslovci napovedujejo možnosti poplavljanja, je najbolje že pred katastrofo poskrbeti za motocikel in ostalo premoženje v garažah. A kaj storiti če se vendarle zgodi nesreča?

Nasveti -

Nasvet: Ohranite akumulator

Kako poskrbeti za akumulator vašega motocikla, da bo pomlad pričakal v polni formi. Predstavljamo vam 5 nasvetov proizvajalca akumulatorjev in dodajamo še nakaj našega 'pametovanja'.

Nasveti -

Svetujemo: kako na crosscountry dirko?

Crosscountry (pri nas ga poznamo pod kratico SXC) je dosegljiv motošport, a vseeno ga ne podcenjujte. Z nasveti želimo pomagati tekmovalcem začetnikom in vsem, ki o udeležbi na dirki šele razmišljate.

Nasveti -

Nolan N-Com (test)

Uvoznik čelad Nolan, podjetje Compaco d.o.o. iz Velenja, nam je omogočil preizkus brezzične telefonije na motociklu.

Nasveti › Kje se voziti -

Reportaža: Bali

Slovenski policisti so opravili preiskavo zaradi prirejanja rezultatov v nogometnih krogih, vlada je za odpravljanje posledic poplav zaprosila za sredstva iz Solidarnostnega sklada EU, Nemčija je dvignila stopnjo ogroženosti pred terorističnimi napadi, Borut nas je prepričeval, da ko pomagamo Grčiji, pomagamo sebi, in Alpe so dobile prvo pošiljko snega. Ampak za vse to mi je takrat dol mahalo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri