Novice › Šport -

MotoGP VN Qatarja- kaj se je v resnici zgodilo?

Letošnja sezona razreda MotoGP je zadnja pred prevetritvijo pravil, ki začnejo veljati naslednje leto. Na testiranjih je bil ponovno hiter prvak Marquez (Honda), ki mu je del optimizma v zadnjih testih snedel Ducati. Bodo Italijani presenečenje sezone, bo uspešno zgodbo pisal tudi povratnik Suzuki - morda še kdo? Stvari je naprvi dirki postavil očak Rossi (Yamaha), ki je vsem pokazal kdo je (še) gospodar v hiši.

Novice › Šport -

Gerčar začel sezono z zmago v Brežicah

Motokrosist Klemen Gerčar, ki je letošnjo sezono začel z novim motociklom in z lastno ekipo 62 Motosport, je na najboljši možni način začel sezono 2015. Na dirki evropskega prvenstva v Brežicah v razredu MXOpen je bil na obeh vožnja najhitrejši in tako po skupnem rezultatu zmagal.

Novice -

Policijska izkušnja kot nasvet konec aprila v Postojni in Kopru

Policisti PPP Koper bodo organizirali dve preventivni akciji za voznike enoslednih vozil "Policijska izkušnja" kot nasvet in sicer dne 25.04.2015 (sobota) med 09.00 in 17.00 uro v Kopru na parkirišču pri Bonifiki in dne 26.04.2015 (nedelja) med 09.00 in 17.00 uro v Postojni na parkirišču pred PTC Primorka (ob cesti Ljubljana - Koper, nasproti ZD Postojna in nasproti avtobusne postaje). Omenjeni preventivni akciji sta organizirani v sodelovanju z omenjenima občinama in njunima Svetoma za preventivo in vzgojo v cestnem prometu.

Novice -

Dunlop z akcijsko ponudbo

Dunlop je za slovenske motoriste pripravil spomladansko prodajno akcijo v kateri vsem kupcem pnevmatik SportSmart, RoadSmart ali TrailSmart podarja bon za gorivo v vrednosti 30 evrov.

Novice -

Bosch napovedal prevlado

Nemški tehnološki gigant je v svojem sporočilu za javnost napovedal, da želi do leta 2021 postati vodilni dobavitelj elektronske opreme na trgu motociklov.

Novice -

Yamaha XV950 Racer

Yamaha je v zadnjih 18 mesecih v sodelovanju z znanimi proizvajalci custom motociklov brusila svoj model XV950.

Novice -

Pirelli v roke kitajskemu gigantu

Pirelli,  peti največji proizvajalec gum za avtomobile in motorna kolesa, bo prešel v last kitajskega giganta ChemChina, ki letno 'obrne' 36 milijard evrov, kar je precej več od Pirellijevih 6! Nakup naj bi bil vreden 7,1 milijarde evrov.

Novice › Šport -

Klemen Gerčar predstavil načrte in ekipo za letošnjo sezono

Klemen Gerčar, 24-letni motokrosist iz Lukovice, in dober znanec svetovne motokros scene, je za sezono 2015 naredil velik korak naprej. V novo sezono se bo namreč podal s številnimi novostmi, med katerimi omenimo njegovo novo ekipo 62 Motosport, začel je sodelovati z legendo motokrosa Harryjem Evertsom, štirikratnim svetovnim prvakom, predvsem pa bo letos sedel na novem motociklu husqvarna.

Novice › Šport -

Kdo rabi motor če imamo pedala

Tile fantje so najboljši na svetu zato tega ne poizkušajte sami. Ob začetku kolesarske sezone en vspodbuden video, ki navdušuje kljub temu, da manjka ena pomembna stvar,...motor!

Novice › Šport -

Enduro Cross Country: 1 dirka

Kljub dejstvu, da se je na isti dan skoraj polovica Slovenije odpravila na Gorenjsko ali spremljala smučanje predmalimi ekrani, smo po več kot enomesečnih pripravah uspeli narediti nekaj, kar se je mnogim zdelo nemogoče. Na 1. dirko Quehenberger Enduro Cross Country 21.3.2015, smo privabili kar 243 tekmovalcev iz 4 držav in ponovno dokazali, da zanimanje za tovrstna tekmovanje je. In to veilko.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri