Novice -

V Avtovalu praznujejo

Ob takšnih priložnostih se je treba poveselit, ni vsak dan da odpreš povsem nov Salon za motorje. Če boste pohiteli morda še ujamete kakšen prigrizek, če pa so novinarji in gosti že vse pospravili pa vedno prijazni Tone Valentinčič in njegova ekipa z vseleljem poklepetajo z vami o tem in onem, predvsem pa o novih motociklih. Pojdite jih obiskat, lepo so uredili prostor, ki je namenjen BMW-jevim dvokolesnikom.

Novice -

Zavarovalna akcija pri Triglavu

Pravijo, da smo si motoristi tako različni, kolikor je različnih tipov motorjev. Ne glede na to, kateri motor vozimo, pa je za brezskrbno vožnjo in odkrivanje sveta potrebno poskrbeti za ustrezno zavarovanje. Ker motoristi najbolje razumemo motoriste, lahko v Zavarovalnici Triglav zavarujete svoje motorno kolo po vaši meri, saj je ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa zavarovalna premija odvisna od moči motorja, razmerja med močjo motorja in njegovo maso, starosti zavarovanca in starosti motornega kolesa.

Novice -

Motoristi za motoriste

Zavarovalnica Triglav je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem poskrbela za varnejši vstop v novo motoristično sezono. Več kot 150 ljubiteljev motociklov in motoristov je na prvem letošnjem izobraževalno-dobrodelnem dogodku »Motoristi za motoriste« osvežilo vozniško znanje in preizkusilo sposobnosti v različnih kritičnih situacijah.

Novice -

BMW projekt 101 oziroma:Harley pozor, prihajamo!

Projekt 101 je smer, ki jo BMW ubira v želji po širitvi v segment custom motociklov. Ne gre za motocikel, ki bi ga poganjal  bokser ampak za vrstni šestvaljnik, narejen na osnovi luksuzne potovalne križarke K 1600 GTL. Izdelave detajlov so se lotili tako, da so združili rokodelstvo in sodobno tehnologijo. Česa takega zaenkrat še nismo videli. To je jasen namig v kateri segment motociklizma se bo BMW širil z kratkem.

Novice › Šport -

Ko Honda CBR 600 posodi svoj motor ultimativni rikši!

Ultimativna rikša je dobila podobo po navdihu iz računalniških igric, natančneje po akcijski igrici Far cry 4. Angleški garažni mojster predelav Colin Furze se je lotil predelave in originalno počasno rikšo opremil z motorjem stare Honde CBR 600, za povrh vsega je dodal še nmetalec ognja in raket ter nekaj airsoft brzostrelk. Rezultat je sila zabavno vozilo, nasmejal pa vas bo tudi video.

Novice -

Kawasaki H2R...'gas do konca' 331,042061 km/h

Najhitrejši serijski motocikel doseže 290 km/h v 13,14 sekunde, končna izmerjena hitrost pri novinarskih kolegih z otoka znašala 331 km/h. Brutalno! Uživajte v zvoku. Vsaka dodatna beseda je odveč... zvočnike dajte na GLAS!

Novice -

Neslišni KTM Freeride E SM

Julien Dupond, mojster uličnega triala je za KTM posnel video ki prikazuje novi KTM freeride E SM (supermoto) kot sila uporaben in vsestranski mestni motocikel. Težak le 110 kg in vozen z izpitom A1 (do 125 ccm) bo prava poslastica za mladino.

Novice -

Yamaha Nmax 125

Yamaha je zdaj tudi uradno predstavila novi mestni skuter nove generacije.

Novice -

KTM SX IN SX-F 2016

KTM je predstavil radikalno spremenjene modele za motokros z oznako SX-F (štiritaktni) in SX (dvotaktni). Povsem nov okvir, nov dizajn, nove plastike, novo vzmetenje in prenovljeni štiritaktni ter dvotaktni motorji so namenjeni enemu samemu cilju: da boste še hitrejši na stezi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri