Testi -

Test: BMW K 1600 GTL

BMW je v zgodovini motociklizma poskrbel za marsikaj revolucionarnega, revoluciji pa smo priča tudi zdaj, ko se po cestah vozijo prvi K1600 v izvedbi GT ali GTL.

Testi -

Primerjalni test: Hard enduro 250 2T

Prodajne številke pravijo, da imamo vedno raje dvotaktne hard enduro motocikle. Tokrat smo preizkusili, kaj zmorejo trije tekmeci: Husaberg, Gas Gas in KTM.

Testi -

Test: Honda CBR 250 RA

Preprost, okreten in varen motocikel si skorajda ni prislužil graje - razen tega, da je Honda nekoliko zlorabila ime CBR.

Testi -

Dirkaški test: KTM EXC 450 R

Je ali ni? Ga lahko iz salona zapeljemo naravnost na dirko? Kaj manjka serijskemu? Koliko sploh stane ta štos, imenovan enduro?

Testi -

Test: LML Star 150 4T

Spomini na majhna kolesa, brcanje z desno nogo, prestavljanje z levico in vonj po svobodi.

Testi -

Test: Husqvarna TE 310 i.e.

Dirke so gonilo napredka in na koncu imamo od tega veliko, če ne celo največ tudi mi, ki se z motocikli vozimo le za zabavo.

Testi -

Test: Husqvarna TE 449

Pod BMW-jevo roko tudi Husqvarna ni več taka, kot smo jo poznali. Je drugačna, ampak dobra, celo odlična v mnogo pogledih.

Testi -

Vzporedni test: Super Ténéré in R 1200 GS

Spopad dveh legend je bil težko pričakovan, saj toliko primerjav in komentarjev, kateri je boljši, kateri slabši, že dolgo nismo zasledili na forumih ali v gostilniš­kih pogovorih med motoristi.

Testi -

Vzporedni test: Husqvarna SMS 630 in SMS 4

Husqvarna na supermoto dirkah najvišjega ranga v zadnjih letih krepko prevladuje. A poleg strogo tekmovalnih motociklov imajo v svoji ponudbi tudi bolj civilne izvedbe. Taki sta tudi SMS 4 in SMS 630.

Testi -

Ducati Multistrada 1200 S

Ducati, iskrene čestitke za stvaritev doslej najboljšega hibrida med uporabnim potovalnikom in iskrim športnikom.

Testi -

Dirkaški test: KTM LC4 620 Rally, KTM 690 Rally Replica in KTM EXC 450

Petnajst let razvoja, na tisoče prevoženih kilometrov po najbolj krutih puščavah, neponovljiva zgodba o boju in zmagah – zdaj pa v pokoj in zgodovino. Da, veliki enovaljniki se poslavljajo, prihaja generacija 450-kubičnih dirkalnikov. Ekskluzivni test dakarskih strojev iz garaže puščavskega lisjaka.

Testi -

Triumph Bonneville SE T100

Shakespeare bi ga vozil z užitkom . . Klasika je zakon, to mi je vedno bolj jasno! A ne Mozartova, ampak tista na dveh kolesih. In če prihaja iz Velike Britanije, je to le še potrdilo več, da bo vožnja nekaj posebnega.

Testi -

Yamaha XT1200Z Super Ténéré First edition

XT pri Yamahi pomeni le eno – da gre za enduro, če ima na koncu oznake še črko Z, to pomeni, da ga poganja vrstni dvovaljnik. Super Ténéré je končno prišla in obudila spomin na zgodbo o izjemnem uspehu motocikla, ki je svoj obstoj zgradil na zmagah dakarskega relija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri